Certificeringen en reglementen

Hier vind je meer informatie over onze Certificering, Klachten- en  Privacy Reglement plus Algemene Voorwaarden.

Certificering arbodienstverlening; ISO9001

Salude is ISO9001 gecertificeerd voor de gehele organisatie; arbodiensverlening, medische advisering Participatiewet, WMO en de daaraan gelinieerde diensten. Onderdeel hiervan zijn de ISO27001 en de NEN7510. Wij zijn één van de eerste bedrijven die de verzwaarde certificeringstrajecten met succes doorlopen hebben. Mocht je een vraag hebben, of inzage krijgen in de certificaten, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of klik op onderstaande logo’s.

Klachten- en Privacy Reglement & Algemene Voorwaarden

Klacht indienen
Bij Salude besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Graag horen we complimenten. Ben je desondanks ontevreden over de dienstverlening van Salude, dan kun je dat aan ons melden via het contactformulier. Ons Klachtenreglement vind je hier.

Privacyreglement
Salude hecht veel waarde aan de privacy van haar cliënten en klanten (opdrachtgevers) en de eigen medewerkers. Met ons privacyreglement informeert Salude je over de persoonsgegevens die worden verwerkt en hoe deze zo goed mogelijk beschermd worden. Wil je ons privacyreglement inzien, klik dan hier. Of vraag via het contactformulier aan onze Functionaris Gegevensbescherming om het je toe te sturen.

Algemene voorwaarden
We geven je graag inzicht in onze algemene voorwaarden. Mocht je onze algemene voorwaarden willen bekijken, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ook werken aan positieve gezondheid voor jouw werknemers?

Neem contact met ons op! Ons team van professionals staat voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor jouw organisatie en medewerkers.