Certificeringen en reglementen

Hier vind je meer informatie over onze Certificering, Klachten- en Privacy Reglement plus Algemene Voorwaarden.

Certificering arbodienstverlening; ISO9001

Salude is ISO9001, NEN7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd voor de gehele organisatie; arbodiensverlening, medische advisering Participatiewet, WMO en de daaraan gelieerde diensten.  Mocht je een vraag hebben, of inzage krijgen in de certificaten, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of klik op onderstaande logo’s.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Deze certificering helpt Salude om processen te stroomlijnen, klanttevredenheid te verhogen en continue verbetering te waarborgen. Voor klanten betekent dit dat ze kunnen rekenen op consistente en hoge kwaliteit van de diensten die Salude levert, wat bijdraagt aan betrouwbaarheid en vertrouwen in de samenwerking.

NEN 7510

NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Deze certificering garandeert dat Salude zorgvuldig omgaat met gevoelige medische en persoonlijke gegevens, waardoor de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van deze informatie gewaarborgd zijn. Dit is cruciaal voor klanten, aangezien het hen verzekert dat hun gegevens veilig en conform de wet worden behandeld.

ISO/IEC 27001

ISO/IEC 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering toont aan dat Salude een systematische en gedocumenteerde aanpak hanteert voor het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie, met als doel deze te beschermen tegen bedreigingen en risico’s. Voor klanten biedt dit de zekerheid dat hun gegevens op een veilige manier worden beheerd, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen en het voorkomen van datalekken.

Gecertificeerde arbodienst

Als gecertificeerde arbodienst voldoet Salude aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsstandaarden voor arbodienstverlening. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op deskundige begeleiding en advies op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuimbegeleiding en re-integratie. De certificering bevestigt dat Salude’s diensten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, wat bijdraagt aan het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van werknemers​​.

Klachten- en Privacy Reglement & Algemene Voorwaarden

Klacht indienen
Bij Salude besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Graag horen we complimenten. Ben je desondanks ontevreden over de dienstverlening van Salude, dan kun je dat aan ons melden via het contactformulier. Ons Klachtenreglement vind je hier.

Privacyreglement
Salude hecht veel waarde aan de privacy van haar cliënten en klanten (opdrachtgevers) en de eigen medewerkers. Met ons privacyreglement informeert Salude je over de persoonsgegevens die worden verwerkt en hoe deze zo goed mogelijk beschermd worden. Wil je ons privacyreglement inzien, klik dan hier. Of vraag via het contactformulier aan onze Functionaris Gegevensbescherming om het je toe te sturen.

Algemene voorwaarden
We geven je graag inzicht in onze algemene voorwaarden. Mocht je onze algemene voorwaarden willen bekijken, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ook werken aan positieve gezondheid voor jouw werknemers?

Neem contact met ons op! Ons team van professionals staat voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor jouw organisatie en medewerkers.