Veelgestelde vragen

Bij Salude streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duidelijke en uitgebreide informatie over onze dienstverlening.

Veelgestelde vragen Salude

Hieronder kun je een overzicht vinden van veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Als arbodienstverlener zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsgerelateerde gezondheid en welzijn. Onze dienstverlening omvat onder andere verzuimbegeleiding, medische keuringen en advies en begeleiding rondom preventie van verzuim en het verbeteren van arbeidsomstandigheden.

Het inschakelen van een arbodienstverlener zoals Salude biedt diverse voordelen, zoals:

 

  • Deskundige ondersteuning bij verzuimbegeleiding en re-integratie, conform de wettelijke verplichtingen van de Wet verbetering poortwachter.
  • Preventieve maatregelen om verzuim te voorkomen, zoals gezondheidsmanagement, arbeidsomstandighedenbeleid en werkplekonderzoeken.
  • Begeleiding bij arbeidsgerelateerde gezondheidsklachten of medische keuringen.
  • Expertise op het gebied van wet- en regelgeving omtrent arbeidsomstandigheden, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Salude is actief in heel Nederland. Wij bedienen klanten in diverse regio's en branches, zowel in het midden- en kleinbedrijf als in grote organisaties. Onze dienstverlening is beschikbaar voor werkgevers en werknemers door het hele land.

Ja, bij Salude begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften kan hebben. Daarom bieden wij oplossingen aan die aansluiten bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Ons team van experts denkt graag met je mee en met een actieve samenwerking kunnen we veel bereiken.

Het team van Salude bestaat uit ervaren professionals met verschillende expertises, zoals bedrijfsartsen, psychologen, hogere veiligheidskundigen, arbeid- en organisatiekundigen en arbeidshygiënisten. Samen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van arbeidsgerelateerde gezondheid en welzijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en zetten onze expertise in om jou en je werknemers te ondersteunen.

Salude onderscheidt zich door de combinatie van medische expertise, een actieve samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, onze persoonlijke benadering en onze werkwijze. Ons gedreven team bestaat uit ervaren professionals met verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen wij een integrale en multidisciplinaire aanpak bieden om de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers te bevorderen en het best haalbare in iedereen naar boven halen.

De kosten van onze dienstverlening zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de omvang van jouw organisatie, de specifieke diensten die je afneemt en eventuele maatwerkoplossingen. Wij maken graag een offerte op maat voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden.

Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Bij Salude geloven we sterk in het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen. Daarom bieden wij preventieve diensten aan om verzuim te voorkomen, zoals gezondheidsmanagement, arbeidsomstandighedenbeleid en werkplekonderzoeken. Door tijdig in te grijpen en risico's op het gebied van gezondheid en welzijn te signaleren en aan te pakken, kunnen we samen verzuim voorkomen en de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers bevorderen.

Ja, Salude kan ook medische keuringen uitvoeren. Wij beschikken over ervaren bedrijfsartsen die medische keuringen kunnen verzorgen, zowel binnen de arbodienstverlening, WMO als de Participatiewet. Onze keuringen worden uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen en normen, en de bevindingen worden professioneel gerapporteerd.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op! Ons team staat klaar om je te voorzien van meer informatie en je te ondersteunen bij jouw vraagstukken op het gebied van arbeidsgerelateerde gezondheid en welzijn.

Stel direct je vraag

Contact Formulier