Partners

Onze missie behalen doen we niet alleen, maar samen met onze klanten en partners. Lees hieronder meer over onze partners.

Onze partners spelen een cruciale rol in het ondersteunen van onze missie en visie. Bekijk hier onze partners, ontdek hoe zij bijdragen aan de groei en het succes van Salude en waarom we trots zijn op onze waardevolle samenwerkingsrelaties.

WorkForce Holland

Wat wil jij? Wat heb jij? Wat kun je? WorkForce Holland heeft eigentijdse loopbaan programma’s ontwikkeld voor Outplacement, Spoor II en Duurzame inzetbaarheid. Deze programma’s zijn volledig gericht op wie jij bent en wat jij wilt. Het overstappen naar ander werk begint niet met klakkeloos solliciteren via traditionele zoekkanalen (kranten, vacaturesites), maar met gericht netwerken via Whatunga, het grootste inspiratie netwerk van Nederland.

Whatunga

Zoek je meer informatie over een bepaald beroep? Ben je nieuwsgierig naar hoe een andere professional werkt? Bekijk hier hoe Whatunga samen met WorkForce Holland op een unieke manier het in de praktijk brengen van netwerken en een nieuwe werkplek vinden zo eenvoudig en effectief mogelijk maken. De kandidaat is één muisklik verwijderd van “face to face” netwerkgesprekken met professionals die met je meedenken in alle sectoren en beroepsgroepen.

Resolute Mediation

Wordt de werkrelatie met je werkgever, medewerker of collega verstoord door een (arbeids)conflict en komen jullie er onderling niet uit? Kost het teveel energie of gaat het ten koste van je gezondheid? Een MfN-register mediator van Resolute Mediation kan deze situatie bespreekbaar maken en helpen met oplossingen zoeken en toekomstbestendige afspraken maken. De mediator kan ook voor de begeleiding zorg dragen, als je toch besluit uit elkaar te gaan.

Resolute Vertrouwenspersonen

Als werkgever wil je je medewerkers een veilige werkomgeving bieden. Je bent dit, volgens de ARBO-wet zelfs verplicht. In de meeste organisaties is de werksfeer goed. Toch kan ook hier bij medewerkers de behoefte ontstaan om zorgen of problemen in het werk of de organisatie te bespreken. En dan juist met iemand anders dan de leidinggevende(n) of collega’s. Een (externe) Vertrouwenspersoon kan hierbij uitkomst bieden. Resolute Vertrouwenspersonen kijkt met je mee hoe het beleid binnen je organisatie vorm gegeven kan worden. De Vertrouwenspersonen van Resolute zijn gecertificeerd en LVV-geregistreerd. Ook hebben zij uitgebreide ervaring in vele branches. Zij bieden de melder een luisterend oor en ondersteunen deze met een oplossingsgerichte, de-escalerende basishouding.

Arbodienstverlening en verzuim

Iedereen is wel eens een dag ziek. Maar wat gebeurt er als het algehele verzuim binnen een bedrijf toeneemt? Dan wordt er gezocht naar redenen voor dit verzuim, met betrekking tot gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Hiervoor wordt een arbodienstverlener ingeschakeld.

Bij Salude streven we ernaar om werkgevers te helpen een gezonde en veilige werkomgeving te creëren, waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Niet alleen om het huidige verzuimcijfer van jouw bedrijf omlaag te brengen, maar om van curatief, via preventief, duurzame inzetbaarheid te bevorderen.

Onze diensten

Hendrerit conubia diam proin primis convallis metus a pretium in massa himenaeos. Aenean fermentum in consectetuer metus ad duis dictumst est maecenas. Iaculis aenean phasellus parturient malesuada molestie nibh litora fringilla.

Wil je meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze diensten

Waar we je allemaal mee kunnen helpen

Of het nu gaat om het voorkomen van verzuim, het begeleiden van zieke medewerkers, het ontwikkelen van een gezondheidsbeleid of het uitvoeren van medische keuringen, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen. Bekijk hieronder onze diensten:

Verzuimbegeleiding

Arbodienstverlening

Verzuimbegeleiding

Verzuim is een uitdaging waar veel bedrijven mee te maken krijgen. Het kan een aanzienlijke impact hebben op zowel de medewerkers als de organisatie als geheel...
Lees verder

PAGO

Advies & begeleiding

PAGO

PAGO staat voor Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek. Het is een medisch onderzoek dat regelmatig wordt uitgevoerd bij werknemers om ...
Lees verder

RI&E

Advies & begeleiding

RI&E

RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. Het is een systematische inventarisatie en evaluatie van de risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid...
Lees verder

Medische keuringen arbodienstverlening

Medische keuringen

Medische keuringen arbodienstverlening

Medische keuringen in de arbodienstverlening sector, ook wel beroepsgerelateerde medische keuringen genoemd, zijn keuringen die voor bepaalde risicovolle...
Lees verder

WMO

Medische keuringen

WMO

Wanneer de zelfredzaamheid en daarmee maatschappelijke participatie van mensen verslechterd, kunnen zij aanspraak maken op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)...
Lees verder

Participatiewet

Medische keuringen

Participatiewet

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is werk vinden en behouden vaak erg lastig. Om hen zoveel mogelijk te laten participeren in het arbeidsproces en daarmee bij te dragen aan hun...
Lees verder

Ook werken aan positieve gezondheid voor jouw werknemers?

Neem contact met ons op! Ons team van professionals staat voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor jouw organisatie en medewerkers.