Over Salude

Ontdek wat we doen, wat ons drijft en met wie we werken. Lees meer en leer ons kennen!

Welkom bij Salude

Bij Salude begrijpen we als geen ander dat een gezonde en veilige werkomgeving essentieel is voor zowel werknemers als werkgevers. Het draagt namelijk niet alleen bij aan de autonomie en kwaliteit van leven die mensen voelen binnen een bedrijf, maar ook aan het algehele succes van het bedrijf. Mensen presteren namelijk beter wanneer ze zich fit en vitaal voelen, zowel fysiek als mentaal.

Wij staan voor je klaar om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van gezondheid en welzijn op de werkvloer en leveren onafhankelijke, betrouwbare adviezen vanuit een persoonlijke, multidisciplinaire benadering.

De menselijke maat voorop

In alles wat we doen, stellen we de menselijke maat voorop. We denken en werken niet alleen binnen de traditionele kaders van de spreekkamer, maar ook daarbuiten. Onze artsen investeren in het welzijn van jouw mensen en leveren maatwerk en werkbare adviezen op basis van wat zowel het individu als jouw organisatie nodig heeft.

Werken van curatief, via preventief naar duurzame inzetbaarheid. Dat is waar we altijd naar streven. Met als doel om aantoonbaar de kwaliteit van leven te verbeteren voor de mensen waarmee we direct of indirect samenwerken.

De identiteit van salude

Lees meer...

Lees meer over hoe Salude zich heeft ontwikkeld en hoe we met ons team van specialisten en betrouwbare partners een blijvende impact voor jouw bedrijf kunnen maken.

Ook werken aan positieve gezondheid voor jouw werknemers?

Neem contact met ons op! Ons team van professionals staat voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor jouw organisatie en medewerkers.