Vacature Bedrijfsartsen

Heb jij ook zoveel plezier met je collega’s?

Wie zijn wij?

“Beter” en “gelukkiger” zijn belangrijke termen binnen Salude. Meedoen in werk en meedoen in de maatschappij daar worden mensen beter en gelukkiger van en daar draait het om in onze arbeids-medische dienstverlening. “Beter” en “gelukkiger” betekent ook dat we onze professionals maximaal faciliteren en de ruimte geven om een betere en gelukkige werknemer bij ons te zijn. Hoe jij je voelt als werknemer bepaalt met hoeveel plezier jij je werk doet.

Wat vragen wij?

Je bent bedrijsfsarts en met je kennis zorg je voor creatieve en werkbare oplossingen. Samen met ons maak jij je eigen inwerkprogramma, die is afgestemd op wat jij nodig hebt als professional en als mens. Je werkt als bedrijsfsarts zelfstandig in de volle breedte van onze dienstverlening. Natuurlijk ben je onderdeel van ons team aan professionals en levert daar je bijdrage. In de door ons geïnitieerde Inter Collegiale Toetsingen (ICT’s) haal en breng je kennis. We moedigen je aan je kennis uit te breiden.

Kom jij met ons kennismaken?

Je weet vanuit je hart waar het goed voelt om te werken. Dat heeft niet alleen met je beroep als bedrijsfsarts te maken. Je wilt je ook thuis voelen en verbinden aan een organisatie waarin jij gelooft en waarin jij je eigen rol pakt. Om er achter te komen of wij bij jou passen, maken we graag kennis met jou!

Bel of email even met een van jouw toekomstige collega’s:

Henk van Schie

06 21 85 47 03

h.vanschie@salude.nl

Johann Freese

06 83 70 55 33

j.freese@salude.nl

Deel dit bericht

Categorieën