Vacature Psycholoog

Maak jij mensen beter? Doe dan met ons mee!

 Wie zijn wij?

“Beter” en “gelukkiger” zijn belangrijke termen binnen Salude Medisch Advies (Salude), niet alleen voor onze cliënten, maar zeer zeker ook voor onze eigen medewerkers. Meedoen in werk en meedoen in de maatschappij daar worden mensen beter en gelukkiger van en daar draait het om bij onze dienstverlening. Ook betekent “beter” en “gelukkiger” dat we onze professionals maximaal faciliteren en de ruimte geven om een betere en gelukkige werknemer bij ons te zijn. Hoe jij je voelt als werknemer bepaalt met hoeveel plezier jij je werk doet.

Salude is een ISO9001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde Arbodienst. Binnenkort zijn wij ook Geregistreerd Praktijkopleider Bedrijfsartsen. We zijn volop in beweging, interne kwaliteitsverbetering en persoonlijke ontwikkeling staan altijd op het programma bij ons.

Wat vragen wij?

Binnen onze arbodienstverlening, zien wij steeds meer psychosociale klachten als (mede)oorzaak van verzuim. Bij ons werken bedrijfsartsen en psychologen daarom samen. Samen met de bedrijfsarts spoor je zo snel mogelijk psychosociaal gerelateerde klachten op en start kort durende begeleiding. Je leest het goed, we grijpen in voordat behandeling noodzakelijk is. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het activeren van het netwerk van de (bijna) verzuimende medeweker. Zo lever je direct een bijdrage aan terugvalpreventie van de medewerker en organiseert preventie bij je opdrachtgever op de lange termijn.

Je bent academisch geschoold psycholoog en met je kennis zorg je voor betrouwbare oplossingen die werken. Samen met ons maak jij je eigen inwerkprogramma, die is afgestemd op wat jij nodig hebt als professional en als mens. Je werkt als psycholoog zelfstandig in de volle breedte van onze dienstverlening. Natuurlijk ben je onderdeel van ons team aan professionals en levert daar je bijdrage. In de door ons geïnitieerde Intervisie haal en breng je kennis. We moedigen je aan je kennis verder uit te breiden, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding tot A&O kerndeskundige.

Ook niet onbelangrijk: onze arbeidsvoorwaarden

Je komt bij ons in loondienst en bent minimaal drie dagen per week beschikbaar. We bieden je boven gemiddelde arbeidsvoorwaarden. Je werkt voornamelijk in Zuid-Holland.

Kom jij met ons kennismaken?

Je weet vanuit je hart waar het goed voelt om te werken. Dat heeft niet alleen met je beroep als psycholoog te maken. Je wilt je ook thuis voelen en verbinden aan een organisatie waarin jij gelooft en waarin jij je eigen rol pakt. Om erachter te komen of wij bij jou passen, maken we graag kennis met jou! Bel, app of email even met een van jouw toekomstige collega’s:

Henk van Schie

06 21 85 47 03

h.vanschie@salude.nl

Johann Freese                 

06 83 70 55 33

j.freese@salude.nl

Deel dit bericht

Categorieën